2013年2月4日星期一

søt UGG Classic Argyle Strikk støvler hvit 5879 leilighet i tidlig på våren

Han nektet å forlate venter ugg australia norge de neste sju dagene, ser grov tynne rør til å tappe inn i kroppen hennes, ser nålen hodestups inn i hennes bleke hud under synlige blodkar, ser svett klær hun var i store smerter, men kroppen kan ikke flytte, nært knyttet til hans slanke fingre bare nyanser av lilla klype merker louis vuitton outlet, grep i hånden, selv koma og ønsker ikke å frigi ...

Utenfor alle samfunnslag på uggs oppholdssted spekulere mangfoldig, langt borte i den sørlige kysten kirke sykehus, lang windows sjøen, terrasse dekket med vintreet blomster, stille menigheten, templer, snøhvite ugg også trodde ingenting gjøre og bare stille vokter en seng, en rolig søvn Yan, vokter ham resten av livet mitt er mest rolig og fokusert tid.

Hvis hun selv er Gud bort, til ham, vil livet fortsette, ansvaret for å fortsette, men det er bare med kampvilje av hans døde kropp i continue, sjel og kjærlighet har slått borte - så sammen med Ziqian Jeg tror, ​​hvis det kvinne ved navn Shen uggs på nett, hans stolthet dekke av sin far vil ikke lenger eksistere i verden. overleve bare en drevet til vanvidd eldre.

没有评论:

发表评论