2013年2月24日星期日

de coachs mest spennende nye UGG ultra høye Chrystie støvler 5512

", Som også hva Mr. Liu, så tidlig som en einstøing, berører den deg hvordan du følge billige uggs Denne fyren gikk til denne lille byen?" Liu Dawei humret og sa Faktisk, jeg pinlig virksomheten oppturer og nedturer normal ting, særlig for å engasjere seg i utenriksfart, med begynnelsen av et par år siden, og nå resten av nummeret.

Høre ordene fra Liu Dawei, Ayu og gult bare ikke kunne bidra til å se utseende ugg norge, tenkte Liu Dawei spøkte, og hans eiendeler mindre det er millioner, hvordan vil det.ugg nikket, ikke si noe, smilte og introduserte sa "Wang og Jin Mao, kniv, denne gamle Liu Liu Dawei, da tatt godt vare på for meg, men uten ham, he kanskje lenge siden rulle tilbake kaller du ham gamle Liu er, Oh, og han kan ikke snakke om generasjonsskifte "

Etter presentasjonen, er uggs australia la servitør legge en spisepinner til side og peker på flere småby berømte retter ledsaget Liu Dawei satte seg, et bord av folk chatter om sladder.Yu morgen, hvordan hvis du skulle blande veldig hyggelig, og ut av en bil, er middag et stort hotell, enn jeg er nå, men naturen mer ah? "Liu Dawei Sittende se disse portrettene i ugg følge ledelsen av hjelp med sa tonen i tvil.

没有评论:

发表评论