2013年9月4日星期三

www.shoxskove.com nike shox nwj312

På dette punktet,nike free run, åpnes automatisk anti - fly artilleri ild ! Selv om du ikke kan se prosjektil fly dynamikk, men hvert femte runder med ammunisjon vil bli plassert først tjene lys tracer flyturen bane, kan gjøre det menneskelige øyet i tidlig morgen daggry, så en kryssild av komposisjon. Japanese nittini skipet eksplosjon dusin fly ble drevet som et byttedyr, fikk en brann i nettet, en umiddelbar hit på brann og slo ned. Resten av den japanske nittini skipet eksplosjon drepte piloten, røde øyne, sammen med hodetelefonene kom pals utstedt før døden skrik, hyl død initiert overgrep.

Antiluftskyts antiaircraft brann, ikke bare rask skuddtakt, men prosjektilet å være intensiv, men trenger også skyttere på fienden flygende høyde, fart har en viss forståelse, slik som å fremme mengden av god dømmekraft, som krever en skytter har en viss aura av erfaring og god psykologisk kvalitet, så luftvernkanoner faktiske effektivitet ikke høy, ofte behov for å sende tusenvis eller millioner runder for å slå motstanderen. Den automatisk beregning av antiluftskyts og operatør, ikke person er en ny type rack datamaskin, nike free bil fra slagmarken radar og longchamps anti - fly artilleri kommer på automatisk peker radar for å oppdage fiendtlige fly flight data, første gang for høyhastighets kryss- beregnet flyet flyhøyde, hastighet og retning av flyturen, som raskt ved å peke radar gitt punkt posisjon roterende luftforsvar våpenkontroll i forkant mengden av pre - skyting, kombinert med høy skuddtakt på seks roterende maskin våpen, noe som gir flyet en dødelig slag.

Det er flere fly nittini skipet eksplosjon etter å ha blitt truffet,nike shox, de japanske piloter med bomber, stormet rett ned til bakken, traff toppen av West fort festningen og de omkringliggende områdene. Med fienden bomber magasinet detonasjon inne i jorden som et vulkanutbrudd generelt voldsomt risting, en rund ball av ild inn i himmelen, som er arrangert i den vestlige bygdeborg inverse skråningen av luftvern posisjoner på femtiseks antiluftskyts, i lyset fra bålet hverandre, soldater Flesh, er tilstanden svært ulykkelig. Men i forhold til de japanske tap, som betalte for noe trivielt.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论