2013年9月16日星期一

www.shoxskobe.com nike sko norge rng274

Fan sykdom i tillegg til å gi nike free tilstrekkelig forskningsmidler og liberal politikk utover. nike free run Også ga høye lønninger. I det siste året eller så. Fordi programvaren system oppgradering. Hanka salg av produkter i markedet har vært i tilbakegang. Selskapets bidrag rate har vært ubetydelig. nike free run Valgt retning er chip -nivå åpne teknologier. På den tiden internasjonalt. Chip-teknologi dag ny skapning. Intel og andre selskaper dominerte teknologien retning. Men hvis selskapet er i stand til å bryte gjennom i dette området. Vil bli etablert i den globale dataindustrien med ett slag i en bit.

Rushing i Shanghai og Hong Kong. Etablert selskapets mikroelektronikk design center. nike sko Denne ideen er kjent som Kinas kjernen engineering. Som sin ubegrenset plass til den kinesiske Academy of Sciences og Nærings Electronics Industry entusiastiske støtte. Chinese Academy of Sciences og Nærings- og til og med sub ​​- organisasjon forpliktet til styrken på databransjen sammen - og. Formuleringen av en nasjonal investeringsplan. Løsningen var da nike free run mest senior opposisjonen i selskapet. I kjernen av de internasjonale gigantene å fullt ut forstå at selskapet har en svært høy http://endirectv.com/cg06/GreenBayPackers.php mening. Chip prosjektrisiko er enorme.

Brain fortsatt ikke kan forandre verden handelsmønster. | Light sør ønsket utstillingen teknologien er rett barnet. Men nike free run markeder er ikke klart hvordan det var. I selskapet på et høyt nivå arbeidsmøte. Ble to fraksjonene kranglet folk ville. Begge er svært sikre på sin egen dømmekraft. Rett og slett ikke kan overbevise hverandre. I ganske lang tid. Kinesisk husholdningsapparater industrien har vært i datamaskinen, samt produksjon og teknologi handel utstilling om prioriteringer riste vandrende. PCFANS klubb, som alle selskaper med Guan Cun.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论