2013年11月27日星期三

http://www.acelg.org.au/templates/newghd.php www.brooke-randolph.comimagesugg.asp ugg stövlar hgr310

Jag glömde att berätta det gamla paret ugg australia uggs rea barn är inte borgmästaren, och nu länet är Jinyuan län kommittén, politisk sekreterare och polischef ! Xu Xu far som svarade högt, Xu mamma förvirrande ! ◆ Rekommenderad Friends " återfödelse av situationen i världen, " gärna vilja se återfödelsen av klassen kan läsa, det finns många episoder är inga andra klasser av pånyttfödelse ! Xu som varit med polisen innan det nära förhållandet mellan flera solid enhet hälsade ordna ett fåtal personer är inte ett problem, oavsett om de andra volontärerna som accepterar ett löfte om goda avsikter, bara försökte han sin andel på endast ansträngning.

På disciplin sekreterare Zhang Wei Qing reaktions chefer nyligen fråga om sten - dagars town polisstation att något var fel, fantastisk utsikt över den stora massan, så Xu som har för avsikt att gå och se. Sitt Komago bil, tog det fyra minuter senare, gick till polisstationen i staden Shi Tian utanför föreningen. Rusty järngrind på glänt, är ytan av väggarna också en stor korrosion var avstängd. Xu se vem som skakade på huvudet, ghd inte tillräckligt stöd ah ! ugg rea Men det finns inget sätt, låt dig inte komma upp med pengar till alla polisstationer Sekreterare avlägsna län för att förbättra guld hårdvara ?

Xu Fan,uggs rea barn, höja sin hand tittade på sin klocka, 3:15, även om oavsett hur sent, gå tidigt, den här gången skulle komma till jobbet, eller hur? Men efter varje löfte i en cirkel runt polisstationen, faktiskt bara hittat ett rum på Census Hantering flickan spelas in dokument, övriga kontor är alla stängda dörren ! En ilska kokande bröstkorg! Det verkar som att situationen kommer sannolikt att vara sanna reaktionsmassorah! Jag förväntade mig inte några månader efter att han tillträdde, kommer det att finnas en sådan situation själv under polis ! Xu som fastställts, varpå ryggen, se till att rätta till församlingen polisstationen alla !

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论